وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت چگونگی فعالیت بازار سهام و ابزار‌های دیگر تا عصر جمعه (۶ تیر ۱۴۰۴) اعلام خواهد شد زمان آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ اعلام شد+ جزئیات فروش طلا با نرخ‌هایی بالاتر از نرخ‌های اعلامی را گزارش کنید ساعت کاری بانک‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) چگونه خواهد بود؟ بررسی بازار خودرو پس از آتش‌بس ایران و اسرائیل (۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول
سرخط خبرها

روند برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی مشهد و خراسان رضوی سرعت گرفته است | انتخابات ۵۸ صنف برگزار شد + فیلم

  • کد خبر: ۱۷۱۱۲۱
  • ۰۴ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
روند برگزاری انتخابات اتحادیه‌های صنفی مشهد و خراسان رضوی سرعت گرفته است | انتخابات ۵۸ صنف برگزار شد + فیلم
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: از سال ۱۴۰۰ و به ویژه در سال ۱۴۰۱ فرایند برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها مجددا سرعت گرفت و دستگاه‌های نظارتی نیز همراهی لازم را با این موضوع داشتند. در حال حاضر انتخابات ۵۸ اتحادیه در مشهد انجام شده است.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، امیررضا رجبی امروز، چهار تیرماه، در همایش بزرگداشت روز اصناف که در هتل میثاق ملل برگزار شد، اظهار کرد: اول تیر روز اصناف و دهم تیر روز صنعت و معدن است. از همین رو ۲ سه سال است که اول تا دهم تیر دهه تولید و تجارت نام گرفته تا توجه جامعه را به تلاش‌هایی که در زنجیره تولید تا عرضه و مصرف انجام می‌شود، جلب نماییم.

وی با بیان اینکه ایجاد شبکه یکپارچه از اطلاعات و دانش و در نهایت ارائه خدمات شفاف به مردم برای نهاد صنعت، معدن و تجارت مهم است، عنوان کرد: این مهم انجام نخواهد شد مگر در بستر سامانه‌های به‌روز. یکی از سامانه‌هایی که چند سالی است استفاده می‌شود و با استقرار دولت توسعه آن سیزدهم سرعت گرفته، سامانه جامع تجارت است. در نتیجه استفاده از این سامانه برخی واحد‌های تولیدی زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت بیش از ۹۰ درصد شفافیت دارند.

رجبی افزود: یکی از مسائلی که شفافیت را تقویت می‌کند، شبکه توزیع خرد یا اصناف است. انتظار داریم همه فعالان صنفی به شبکه شفافیت بپیوندند، زیرا چنین موضوعی بسترساز شکل‌گیری یک اقتصاد سالم برای همه ما خواهد بود که قطعا از قاچاق جلوگیری می‌کند. امیدواریم این فرایند با سرعت بیشتری طی شود.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: چند سالی به دلیل شیوع کرونا انتخابات اتحادیه‌ها به تعویق افتاده بود. از سال ۱۴۰۰ و به ویژه در سال ۱۴۰۱ فرایند برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها مجددا سرعت گرفت و دستگاه‌های نظارتی نیز همراهی لازم را با این موضوع داشتند. در حال حاضر انتخابات ۲۸۲ اتحادیه و اتاق اصناف در ایران برگزار شده که ۵۸ مورد آن مربوط به مشهد بوده که به لحاظ آماری کم‌سابقه است.

وی با اشاره به اینکه کمیسیون‌های نظارتی اتاق اصناف مسائل با اجرای به‌موقع ضوابط داخلی اصناف موجب شده‌اند که دستور کار عقب‌مانده نداشته باشیم، تصریح کرد: تنظیم بازار یکی از فعالیت‌های اساسی مربوط به اصناف است. در همین راستا جلسات ستاد تنظیم بازار در استان و شهرستان‌ها در حال برگزاری است. همچنین در حال حاضر توزیع کالابرگ الکترونیک در دستور کار قرار گرفته و پایه انجام آن فروشگاه‌های عمده‌فروش و بخش‌های صنفی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای اولین بار سامانه رصد اشتغال با کد ملی به ثبت رسید. از ۱۱۵ هزار اشتغالی که سال گذشته ثبت شد، ۴۴ هزار و ۴۰۰ نفرشان مربوط به بخش صنعت، معدن و تجارت به میزان ۴۵ درصد بودند. تحقق و ثبت این تعداد ایجاد اشتغال را امسال نیز با قدرت و قوت ادامه خواهیم داد.

وی ادامه داد: ارتباط سامانه مجوز‌های کسب‌وکار توسط سامانه جدید اصناف برقرار شده است. البته مشکلاتی در این زمینه وجود داشت، اما به زودی رفع می‌شود. با این سامانه ثبت مجوز واحد‌های صنفی آسان‌تر خواهد شد و نظارت‌ها باید بعد از اعطای مجوز اتفاق بیفتد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->